Dezmintire

Această dezmintire stabilește declarația oficială a BLOG PIC în legătură cu informațiile publicate sau distribuite prin intermediul diferitelor canale de comunicare, inclusiv site-ul web, materialele promoționale sau alte surse de informații. Această dezmintire are scopul de a clarifica și de a informa cititorii și utilizatorii cu privire la anumite aspecte.

  1. Precizări generale

– Informațiile furnizate prin intermediul site-ului nostru web, materialelor promoționale sau altor surse de informații sunt destinate exclusiv scopurilor generale de informare și pot fi supuse la modificări fără notificare prealabilă. Facem eforturi constante pentru a ne asigura că informațiile sunt corecte și actualizate, dar nu putem garanta exactitatea, integritatea sau actualitatea acestora.

– Orice opinii exprimate în articole, bloguri sau alte materiale publicate nu reprezintă neapărat poziția sau opiniile noastre oficiale. Acestea sunt doar opiniile personale ale autorilor implicați și nu trebuie considerate ca reprezentând o declarație oficială a BLOG PIC

  1. Exonerare de răspundere

– BLOG PIC nu își asumă nicio responsabilitate legală sau altfel, în legătură cu orice pretenție, pierdere sau daună directă, indirectă, specială, consecutivă sau de altă natură, rezultată din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor furnizate prin intermediul site-ului nostru web, materialelor promoționale sau altor surse de informații.

– Nu garantăm că site-ul nostru web va fi întotdeauna disponibil sau că va funcționa fără erori sau că serverul nostru este lipsit de viruși sau alte componente dăunătoare. Utilizarea site-ului web se face pe propriul risc al utilizatorului.

– Ne rezervăm dreptul de a modifica, actualiza sau întrerupe orice aspect al site-ului nostru web sau al altor surse de informații fără notificare prealabilă.

  1. Legături către site-uri terțe

– Site-ul nostru web poate conține legături către site-uri terțe pentru conveniența utilizatorilor. Aceste legături către site-uri terțe nu constituie în mod obligatoriu o susținere, aprobare sau recomandare a acelor site-uri sau a informațiilor, produselor sau serviciilor furnizate prin intermediul acestora. Nu avem control asupra conținutului sau politicii de confidențialitate a acestor site-uri terțe și nu ne asumăm nicio responsabilitate în legătură cu acestea.

  1. Proprietate intelectuală

– Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor, mărcile

comerciale și drepturile de design, asupra materialelor publicate pe site-ul nostru web sau în alte surse de informații, sunt deținute de BLOG PIC S.R.L sau de titularii de drept corespunzători. Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea sau utilizarea în alt mod a acestor materiale fără acordul scris al BLOG PIC

Aceasta este dezmintirea noastră oficială și valabilă din punct de vedere legal. Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru web sau a altor surse de informații, vă exprimați acordul cu termenii și condițiile menționate în această dezmintire. Vă rugăm să citiți această dezmintire cu atenție și să o salvați pentru referințe ulterioare.

 

Legături importante

BlogPIC

Contact

+40745079097

BlogPIC © 2023 | Toate drepturile rezervate